Chelsea volgend seizoen met Ancelotti, Adebayor en Tevez?

mathieu goedefroy
| 11 reacties
Chelsea volgend seizoen met Ancelotti, Adebayor en Tevez?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Milancoach Carlo Ancelotti zou met Chelsea een akkoord hebben over een driejarig contract. De Londenaars zullen ook verschillende topspelers aantrekken. Onder meer Emmanuel Adebayor en Carlos Tevez zijn in beeld bij de Italiaanse topclub.

Het akkoord met Carlo Ancelotti (foto rechts) kwam dus niet zomaar tot stand. Chelsea zou hem voldoende budget beloofd hebben om een viertal absolute topspelers in te lijven. Het is dus duidelijk dat Roman Abramovitsj deze zomer weer zwaar zal investeren in zijn club. Vooral indrukwekkend zijn ook de namen die volgens The Telegraph op het verlanglijstje staan.

Helemaal bovenaan het lijstje zou Emmanuel Adebayor (foto boven) staan. Ancelotti loopt al een tijdje hoog op met de Togolese aanvaller van Arsenal. Vorig jaar trachtte hij de topspits al eens naar San Siro te halen. Adebayor zag toen de overstap niet zitten en koos voor een contractverlenging bij The Gunners. Het prijskaartje voor een overgang naar Stamford Bridge zou boven de 20 miljoen pond (22,6 miljoen euro) liggen.

Ook de Rus Yuri Zhirkov wordt naar verluidt nauwlettend in het oog gehouden. De 25-jarige middenvelder is eigendom van CSKA Moskou. Zhirkov verzamelde al 30 caps en zou zo'n 17 miljoen euro waard zijn. De huidige interim-coach bij Chelsea, Guus Hiddink, zou Zhirkov aangeraden hebben bij het bestuur.

Ten slotte zijn de Blues ook niet blind voor Carlos Tevez (foto links). De Argentijn heeft nog steeds geen akkoord voor een verlengd verblijf bij Manchester United. Nu het seizoenseinde in zicht komt, lijkt de Mancunian grof wild te gaan worden op de transfermarkt. Omdat Tevez eigendom is van bedrijven kan hij wel een zeer dure vogel genoemd worden. Een prijskaartje van meer dan 25 miljoen euro lijkt onvermijdelijk. 






Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties