Scifo: "Anderlecht heeft beste papieren in titelstrijd"

Scifo: "Anderlecht heeft beste papieren in titelstrijd"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Moeskroen krijgt dit weekend het bezoek van Standard, terwijl Anderlecht op bezoek moet bij Westerlo. De Henegouwers kunnen dus beslissend zijn in de titelstrijd en dat beseft ook Moeskroencoach én voormalig Anderlechtvedette Enzo Scifo.

"We staan voor een sleutelweekend", beseft Scifo in HLN. "Eén van beide titelpretendenten zal puntenverlies lijden en dat zou wel eens fataal kunnen zijn in de eindafrekening. Vóór aanvang van het seizoen had ik Standard getipt als topfavoriet. Maar op dit moment denk ik dat Anderlecht over de beste papieren beschikt, hoewel Standard intrinsiek het meeste talent verzamelt. Anderlecht heeft meer maturiteit en bovendien moet Standard met Mbokani toch een heel belangrijke speler missen. De druk is enorm want elke misstap kan fataal zijn."

Toch blijft het de vraag of de spelers van Moeskroen dit weekend voluit willen gaan, ze wachten namelijk nog steeds op het loon van de maand maart. "Het is wel moeilijk om in deze omstandigheden gemotiveerd te blijven", geeft Scifo toe. "En toch moeten we onze sportieve plicht vervullen. Ook tegen Standard zullen we voluit gaan."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties