Bergen wil met Cossey terug naar eerste klasse

Nico Wieme
| 1 reacties
Bergen wil met Cossey terug naar eerste klasse
Foto: © SC

Bergen kon afgelopen weekend de degradatie naar tweede klasse niet vermijden. Het bestuur van de Henegouwers wil nu verder met Rudi Cossey als nieuwe hoofdtrainer.

Bergen wil met een nieuwe coach zijn verloren positie bij de elite zo vlug mogelijk weer innemen. Volgens enkele Franstalige kranten geniet Rudi Cossey de voorkeur van het bestuur om volgend seizoen aan het roer te staan van de Draken.

 

Maandag maakte de club bekend dat Christophe Dessy, die volgend jaar technisch directeur wordt, zijn job niet zal combineren met die van coach. Cossey, sinds dit seizoen assistent-trainer bij Bergen, zou eerste keuze zijn als nieuwe hoofdcoach.

 

“Ik was altijd voorstander van een interne oplossing”, zegt voorzitter Dominique Leone in SudPresse Sports. “Als Rudi het ziet zitten en we het eens raken over een project, hoeven we niet verder te zoeken.” Woensdag staat er een gesprek op de agenda.

 

“Ik dacht eerst dat ze me zouden vertellen dat er een einde aan onze overeenkomst zou komen”, vertelt Cossey aan La Dernière Heure. “Maar na al wat ik in de pers heb gelezen, begrijp ik beter hoe de vork in de steel zit. Als het klopt, ben ik blij dat het bestuur aan mij denkt. En dan zal ik het aanbod zeker in overweging nemen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties