Liverpool moet spelers verkopen

Yves Dekoning
| 3 reacties
Liverpool moet spelers verkopen

Een maand geleden deed het gerucht de ronde dat Liverpool FC komende zomer ruim honderd miljoen zou uittrekken voor transfers. Nu blijkt echter dat de Reds eerst spelers zullen moeten verkopen alvorens aan dure aankopen kan worden gedacht.

Rafael Benitez heeft toegegeven dat hij deze zomer spelers zal moeten verkopen om geld te genereren voor transfers. Hij heeft een aantal spelers op het oog en probeert die zo snel en goedkoop mogelijk binnen te halen. Om over voldoende budget te beschikken zal hij eerst enkele spelers van de hand moeten doen. De Spanjaard wil nog geen namen noemen.

Volgens de geruchten in de Britse pers zou Benitez een tweede poging ondernemen om Gareth Barry weg te lokken bij Aston Villa. Ook David Villa (Valencia) blijft circuleren. Derde naam die regelmatig terugkeert is Glen Johnson. Sinds hij van Chelsea naar Portsmouth trok vond de verdediger zijn beste vorm terug.

Ook vorig seizoen moest Benitez spelers verkopen. Zo mochten onder andere John Arne Riise en Peter Crouch andere oorden opzoeken. [MDN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties