Suler vond geen steun bij AA Gent

Mathias Dumarey
| 7 reacties
Suler vond geen steun bij AA Gent
Foto: © SC

Marko Suler (foto) staat momenteel in de basis bij AA Gent maar hij heeft een zware periode achter de rug. Na zijn blunders in de heenronde ondervond hij geen steun van de club. In HLN doet hij vandaag zijn verhaal.

"Er was niemand die mij in de moeilijke heenronde steunde. Niemand deed ook maar een beetje moeite. Ik ben daar nog altijd kwaad over. Ze hoefden me helemaal niet in bescherming te nemen en mijn fouten goed te praten, maar ik bleef toch nog altijd een speler van Gent", aldus Marko Suler.

De Sloveen gaat dieper in op wat hij in die periode voelde. "Er waren dagen dat voor mijn part de boel mocht ontploffen. Ik besefte ook dat er geen enkele voetballer constant op topniveau kan blijven spelen. Het was logisch dat er eens een minder goede periode ging volgen. Ik vind dat ik er uiteindelijk goed mee ben omgegaan", gaat Suler verder.

Suler voelt zich ondanks alles nog altijd goed in de Artveldestad. "Met een goed contract zou ik hier zeker nog tien jaar willen blijven. Ik ben hier graag", besluit de Sloveense international.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties