Buffon denkt na over vertrek bij Juventus

Tom Drossaert
| 9 reacties
Buffon denkt na over vertrek bij Juventus
Foto: © SC

Gianluigi Buffon is dit jaar niet aan zijn beste seizoen bezig in de Serie A. De 31-jarige doelman kreeg al heel wat kritiek te slikken en denkt eraan de club op het eind van het seizoen te verlaten.

Buffon zelf mildert de kritiek rondom zijn persoon. “Ik neem die kritiek serieus, maar ik ben 31 en ik weet wanneer ik een fout maak of niet. Maar wat ik zeker weet, is dat ik me goed voel. Niemand kan zeggen dat Juve een wedstrijd heeft veloren door een slecht optreden van mij. Dat is de realiteit", aldus de doelman in L'Equipe.


 

De Italiaan heeft nog een contract tot 2013 en zal niet overhaast te werk gaan om een beslissing te nemen in verband met zijn toekomst. “Ik wil de komende tijd rustig bekijken wat de club voor volgend seizoen van plan is. Ik hoop dat er nog meer concurrentie in de selectie komt. Pas als ik meer weet, kan ik een beslissing maken over mijn toekomst."


 

Buffon laat zijn toekomst ook afhangen van de eventuele versterkingen die de club voor volgend seizoen in gedachten heeft. Een veelgenoemde naam bij de Oude Dame is die van Fabio Cannavaro. “De komst van Cannavaro zou me deugd doen, want hij is nog steeds een grote kampioen. Ons team heeft spelers zoals hij nodig", aldus Buffon.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties