Bulykin en Rnic hebben geen toekomst meer in Brussel

Bulykin en Rnic hebben geen toekomst meer in Brussel

Dmitri Bulykin en Nemanja Rnic kunnen niet meteen spreken over een geslaagd seizoen en dat moeten beide spelers bekopen. Anderlecht heeft namelijk laten verstaan dat de club volgend seizoen niet meer op hen rekent.

"We hebben nog voor niemand een bod ontvangen of zelfs nog niet van concrete interesse gehoord", reageert Herman Van Holsbeeck op de geruchten omtrent uitgaande transfers. "Ik kan wel zeggen dat er voor jongens als Dmitri Bulykin en Nemanja Rnic niet veel toekomst is bij Anderlecht. We zullen in juni zien wat de mogelijkheden zijn voor die spelers."

Ook Kanu zal volgend seizoen wellicht niet te zien zijn in het shirt van Anderlecht, maar de Brusselaars willen de Braziliaan - die momenteel op huurbasis uitkomt voor Cercle Brugge - ook niet definitief van de hand doen.
"We hebben aan Cercle gezegd dat zij met de speler mogen nagaan of hij nog een jaartje bij hen wil blijven. Het is dus goed mogelijk dat Kanu volgend seizoen nog altijd bij Cercle voetbalt", aldus de manager van Anderlecht in HNB. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties