Jovanovic haalt snoeihard uit naar zijn ploegmakkers

De Nijs Michael
| 16 reacties
Jovanovic haalt snoeihard uit naar zijn ploegmakkers
Foto: © SC

Standard kon gisteren niet winnen bij Zulte Waregem en verspeelt daardoor wellicht de titel. Milan Jovanovic, die razend was op een deel van zijn ploegmakkers, is alvast duidelijk: "De titel is voorbij."

"De helft van de ploeg was er met het hoofd bij, de andere helft niet. In plaats van te voetballen voor een foto in de kranten, zouden ze zich beter op voetbal fixeren", schiet de Serviër met scherp. "De zogenaamd beslissende spelers waren dat vandaag helemaal niet."

"Mij valt in deze match alvast niets te verwijten. Ik kan heel blij zijn met de prestatie die ik geleverd heb. Maar die eerste helft. Wat was dat? Een totale catastrofe van de ploeg. Zij speelden voetbal, wij niet. Wij liepen maar wat rond op het veld."

"Er was totaal geen creativiteit. Dat klopt niet. Standard moet het mooiste, agressiefste en beste voetbal van België brengen. In de tweede helft was het beter, maar we schoten veel te laat wakker."

Jovanovic heeft nog weinig geloof in de titel. "We verliezen hier vandaag de titel", zegt de aanvaller met de tranen in de ogen. "Ik geloof niet dat Anderlecht nog punten zal laten liggen. Pfff, dit is een ferme klap. Ik word 29 jaar en alweer lijk ik naast een prijs te pakken. Het worden nog twee moeilijke weken. Vooral psychologisch. Maar we zullen ons moeten inzetten voor de supporters." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties