Omroeper Zulte Waregem haalt uit naar scheidsrechter

Steurbaut Kersten
| 38 reacties
Omroeper Zulte Waregem haalt uit naar scheidsrechter
Foto: © SC

Zulte Waregem en stadionomroepers. Het blijft een opvallende combinatie. De huidige omroeper trok na de wedstrijd tegen Standard de aandacht even naar zich toe.

De supporters van Zulte Waregem waren zaterdag niet te spreken over de spelleiding van Laurent Colemonts.  De scheidsrechter nam enkele ongelukkige beslissingen. Zo hield hij Milan Jovanovic tussen de lijnen na een robbertje met Bart Buysse en stuurde hij Jeremy Taravel met een lichte tweede gele kaart naar de kleedkamers.

 

In de laatste minuut maakte hij een einde aan de wedstrijd net op het moment dat Chris Makiese en Kevin Roelandts een tegenaanval op poten zetten. Die beslissing was de druppel voor omroeper Dirk Callens. Hij gooide na affluiten het liedje Fuck you van Lilly Allen in de cd-speler. Een subtiele verwijzing naar de prestatie van scheidsrecter Colemonts.

 

Bij Zulte Waregem zijn ze niet aan hun proefstuk toe. De vorige omroeper, Fadi Glor, vergeleek Standard enkele jaren geleden in een reclamespotje met de maffia. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties