Le Guen vertrekt straks bij PSG

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Le Guen vertrekt straks bij PSG
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Paris Saint-Germain gaat voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe coach. De Parijzenaars nemen op het einde van deze voetbaljaargang afscheid van Paul Le Guen (foto). PSG maakte vandaag bekend dat zijn aflopend contract niet wordt verlengd.

De precieze reden waarom Paul Le Guen niet langer in het Parc des Princes mag blijven, is niet bekend. Er zijn bronnen die gewag maken van een ruzie tussen Le Guen en clubvoorzitter Sébastien Bazin. In een officiële verklaring laat het clubbestuur weten dat de beslissing nu al bekendgemaakt is zodat diens opvolger zich in alle rust zou kunnen voorbereiden op het nieuwe seizoen. Wie de nieuwe oefenmeester wordt, is echter nog niet bekend.

Le Guen krijgt in Parijs eigenlijk stank voor dank. De ex-oefenmeester van Olympique Lyon en Glasgow Rangers heeft er dit jaar voor gezorgd dat de hoofdstedelingen voor het eerst sinds lang nog eens konden meedingen voor de Franse titel. Door de wat mindere resultaten de jongste weken is echter ook die kans al tot een minimum geslonken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties