Arsenal wil verder met Wenger

Tom Drossaert
| 0 reacties
Arsenal wil verder met Wenger
Foto: © SC

Arsenal wil zijn trainer Arsène Wenger langer aan zich binden. Ondanks het mislopen van een prijs benadrukt het bestuur dat het het vertrouwen in zijn Franse oefenmeester behoudt.

 

Arsène Wenger is er dit jaar weeral niet in geslaagd een prijs te pakken met Arsenal. In de competitie moet het tevreden zijn met een vierde plaats, en in de Champions League schakelde Manchester de Gunners uit in de halve finales. Desondanks wil het bestuur nog jarenlang door met de Fransman. “Zijn contract loopt pas in 2011 af en het zou fantastisch zijn als hij aangeeft nóg langer te willen blijven”, zegt Arsenal-voorzitter Peter Hill-Wood in The Guardian.


 

Het bestuur maakt deze zomer heel wat geld vrij om versterkingen aan te kopen. Begin dit jaar hebben we al aardig wat uitgegeven voor Andrei Arshavin en deze zomer heeft Arsène opnieuw de mogelijkheid om te spenderen. Uit concurrentieoverwegingen vertel ik niet hoeveel. Is er financiële ruimte voor een sterspeler? Absoluut!", aldus de voorzitter van Arsenal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties