Gomez helpt Bayern aan de leiding

Steurbaut Kersten
| 1 reacties
Gomez helpt Bayern aan de leiding
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De eindspurt in de Bundesliga blijft razend spannend. Bayern München staat na een misstap van koploper Wolfsburg samen aan de leiding met ‘die Wolfe’.

Wolfsburg ging zwaar onderuit op het veld van Stuttgart: 4-1. Aanvaller Mario Gomez kende een begenadigde middag en trof maar liefst vier keer raak. De Duitser komt nu samen met Grafite van Wolfsburg aan de leiding van de topschuttersstand. Edin Dzeko redde de eer voor de competitieleider. Dankzij de zege nadert Stuttgart tot op twee punten van Wolfsburg.

 

Bayern München profiteerde optimaal van het puntenverlies van de titelconcurrent. De Beierse ploeg won met 1-3 op het veld van Cottbus. Sosa, Martin Demichelis en Lukas Podolski maakten de doelpunten. Daniel Van Buyten viel vier minuten voor tijd in.

 

Ook Hertha Berlijn blijft in strijd om de titel. De hoofdstedelingen wonnen dankzij doelpunten van Rafael en Marko Pantelic met 2-0 van Bochum.

 

Hamburg kan zich zondag bij het kwartet kanshebbers toevoegen als het revanche neemt op het veld van Werder Bremen voor de Europese uitschakeling. Dan krijgen we vijf ploegen op een zakdoen van twee punten. Er staan na dit weekend nog drie speeldagen op het programma.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties