Real laat titeldroom varen

Tom Drossaert
| 11 reacties
Real laat titeldroom varen
Foto: © SC

De kans dat Real Madrid de titel nog pakt is bijzonder gering. De Koninklijke ging roemloos ten onder op het veld van Valencia. Barcelona kan morgen mits winst kampioen worden.

Het pleit was al snel beslecht in Mestalla vanavond. Nog voor het halfuur voorbij was hadden Juan Mata en David Silva (foto) elk de netten een keer doen trillen. Valencia zette daarna de wedstrijd goed op slot en Real Madrid kon geen poot aan de grond krijgen. Zo verliezen de Galacticos voor een tweede maal op rij na de 2-6-pandoering van vorige week tegen Barcelona.


Sevilla doet andermaal een goede zaak met het oog op een plaats in de Champions League. Op eigen veld versloeg het Real Mallorca met duidelijke 3-1-cijfers. Sevilla begon slecht aan de match en kreeg na zeventien minuten het deksel op de neus. Blijkbaar het sein voor de thuisclub om wakker te schieten, en net na het halfuur bracht Kanouté de bordjes terug gelijk. Na de rust diepte de thuisploeg de score verder uit via Fabiano en Navas en stelde het de overwinning veilig.


Morgen speelt leider Barcelona op eigen veld nog tegen Villarreal. Als het wint loopt het tien punten uit op Real Madrid en sleept het zijn negentiende Spaanse titel in de wacht. (GV)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties