Buffon wil bij Juve blijven

Tom Drossaert
| 2 reacties
Buffon wil bij Juve blijven
Foto: © SC

De laatste maanden leek de liefde tussen Gianluigi Buffon en de Oude Dame ietwat bekoeld. De Italiaan kan op heel wat aandacht uit het buitenland rekenen, maar heeft toch aangegeven bij Juventus te willen blijven.

 

Buffon en zijn ploeg zijn dit jaar aan een minder seizoen bezig en de Italiaan zei van zichzelf dat hij niet langer de beste doelman ter wereld was. Dat en het voortdurend aan de mouw trekken van Manchester City bij de goalie zorgden ervoor dat er een kink in de relatie tussen Buffon en zijn club kwam. Manchester City heeft veel centen veil voor de doelman en een vertrek leek dan ook nakend.


 

Maar dit weekend heeft Buffon aangegeven dan toch bij zijn huidige club te willen blijven. De doelman wou duidelijkheid omtrent de toekomstplannen van de club. "Ik was niet op zoek naar specifieke garanties, bijvoorbeeld over prijzen volgend jaar, maar wilde de garantie hebben dat we de komende drie, vier jaar in staat zijn om mee te doen om alle prijzen. We hebben een ellende meegemaakt, iets wat we niet hadden verwacht. En dat wil ik niet nog eens zien gebeuren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties