Redknapp legt spelers alcoholverbod op

Tom Drossaert
| 3 reacties
Redknapp legt spelers alcoholverbod op
Foto: © SC

Tottenham-trainer Harry Redknapp wil zijn spelers van de drank houden. De coach wil een drankverbod naar aanleiding van het incident met aanvoerder King dit weekend.

 

Tottenham-aanvoerder Ledley King is zaterdag gearresteerd door de politie en een tijdje meegenomen naar het commissariaat voor ondervraging. Aanleiding was een vechtpartij waarbij de speler betrokken was. King zou onder invloed van alcohol geweest zijn. Om zulke incidenten te voorkomen, wil de manager strikte regels instellen.


 

“Vanaf volgend seizoen mag hier niet meer worden gedronken. In het Engelse voetbal komt nog steeds veel drankgebruik voor, al was het vroeger nog erger. Maar we moeten met z’n allen het goede voorbeeld geven. Er wordt in het hele land teveel gedronken, maar weinig mensen zijn gelukkig zonder drank.”


 

Redknapp veroordeelt drankgebruik bij voetballers en zegt dat dergelijke uitspattingen niet betamen voor professionele sportmannen. “Voetballers horen niet te drinken, maar moeten hun levensstijl wijden aan het voetbal. Je moet geen diesel in een Ferrari gooien. Ik weet dat het moeilijk kan zijn, maar de jongens verdienen veel geld en hebben een voorbeeldfunctie voor de jeugd.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties