Dinamo Boekarest denkt aan Ciman en Marcos

De Nijs Michael
| 32 reacties
Dinamo Boekarest denkt aan Ciman en Marcos
Foto: © SC

Dinamo Boekarest hoopt deze zomer enkele koopjes in ons land te doen. De Roemeense club volgt namelijk de prestaties van Club Bruggeverdediger Laurent Ciman en Standardspeler Marcos Camozzato op de voet.

Marcos (foto) beschikt bij Standard al twee seizoenen over de status van basisspeler. Dit seizoen verscheen de Braziliaanse rechtsachter al 40 keer op het veld tijdens officiële wedstrijden, hij heeft twee assists achter zijn naam staan. Dat is nu ook Dinamo Boekarest opgevallen, volgens HLN kwam trainer Mircea Rednic de verdediger scouten tijdens de topper tegen Club Brugge.

De coach van Dinamo, en tevens ex-speler van Standard, had overigens nog een tweede reden om af te zakken naar Sclessin. Ook Clubverdediger Laurent Ciman staat namelijk op het lijstje met mogelijke versterkingen van Dinamo Boekarest. De 23-jarige Belg speelde dit seizoen mee in 22 officiële wedstrijden, maar hij is niet meteen geliefd bij de supporters van blauw-zwart. In de wedstrijd tegen Standard liet hij zich wel opvallen door een knappe vrije trap.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties