Doek valt over titelstrijd in Engeland

Tom Drossaert
| 0 reacties
Doek valt over titelstrijd in Engeland
Foto: © SC

Manchester United heeft zich deze middag tot landskampioen gekroond. Op eigen veld hadden de Mancunians genoeg aan een gelijkspel tegen Arsenal. Het lot van Middlesbrough lijkt met een nieuwe nederlaag ook bezegeld.

Een hoogstaande partij was het niet op Old Trafford. United nam duidelijk genoegen met een punt en Arsenal drong niet verder aan. Zo kon Manchester United voor de derde maal op rij de kampioenstitel vieren. Liverpool heeft met nog twee wedstrijden te spelen zeven punten achterstand.


In de degradatiestrijd doet Middlesbrough wederom een slechte zaak. Boro geraakte op eigen veld niet verder dan een gelijkspel tegen Aston Villa en moet volgende week alle zeilen bijzetten om een jaartje Championship te vermijden. Ook Newcastle staat met één been in tweede klasse na verlies op eigen veld tegen Fulham.


De Belgen kenden in de Premier League kenden wisselend succes. Marouane Fellaini won met Everton thuis met 3-1 van West Ham. De Marokkaanse Belg werd na 69 minuten naar de kant gehaald. Vincent Kompany leidde met Manchester City een nederlaag tegen Tottenham. Kompany speelde op White Heart Lane de hele match.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties