Jacobs: "Ik wil zo snel mogelijk met vakantie"

Steurbaut Kersten
| 1 reacties
Jacobs: "Ik wil zo snel mogelijk met vakantie"

Ariël Jacobs hoopt dat de titelstrijd vanavond in het voordeel van Anderlecht beslecht wordt en wil koste wat kost testwedstrijden met Standard vermijden. De paars-witte coach heeft immers al een vakantie geboekt.

“Dat deed ik al op 1 augustus 2008”, verklapt Jacobs in HNB. “Gelukkig heb ik ook een annulatieverzekering van 230 euro, maar ik wil zo snel mogelijk op vakantie.”

 

“Ik vind trouwens dat een competitie moet beslist worden in de vooropgestelde 34 wedstrijden. Anders kan al het geleverde werk van augustus tot nu weggewist worden. De bond moet hier lessen uit trekken.”


Stress


Hoe gaat Anderlecht met de titelstress om? Een gemiste titel zorgt voor een mislukt seizoen. “Ik las ooit het verhaal van een keeper uit Paraguay die voor zijn carrière geen geld had om zijn gezin eten te geven”, stelt Jacobs. “Die mens weet wat stress is.”

 

“Het wordt vanavond zoals een bekerfinale. Je moet zelf top zijn en hopen op een mindere dag van de tegenstander. Alleen speelt die tegenstander op een ander veld.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties