'Real Madrid bood op een speler van Wigan'

Mathias Dumarey
| 10 reacties
'Real Madrid bood op een speler van Wigan'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Diego Herrera, de zaakwaarnemer van Antonio Valencia, zegt dat Real Madrid een bod op hem zou uitgebracht hebben bij zijn Engelse club Wigan Athletic. De Ecuadoriaan is momenteel bezig aan een uitstekend seizoen bij 'The Latics'.

"Real Madrid heeft afgelopen week een bod uitgebracht. Er zijn nog meer geïnteresseerde clubs, maar eerst wil ik eens met Wigan Athletic om de tafel zitten. Wanneer het seizoen afgelopen is, verwacht ik dat er nog meer aanbiedingen voor hem zullen komen en dan zullen we eens moeten bekijken welk aanbod het beste bij hem past", aldus Diego Herrera tegenover Sky Sports.

Er zou ook interesse van Manchester United zijn voor Antonio Valencia, maar daar hoorde Herrera nog niets van. "Niemand heeft mij daarover gesproken. Ik weet alleen dat Wigan Antonio zal laten gaan voor de juiste prijs. Wanneer er voor hen een goed aanbod komt, zullen ze hem ongetwijfeld laten gaan", gaat Herrera verder.

Valencia, een technisch zeer onderlegde vleugelspeler, komt dit seizoen hoe dan ook niet meer in actie want hij ligt in de lappenmand met een hamstringblessure. In dertig competitiewedstrijden kon de international drie keer scoren. De 34-voudig international speelde ondertussen al 86 wedstrijden in het shirt van Wigan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties