Ronaldinho wil niet naar Manchester City

Tom Drossaert
| 7 reacties
Ronaldinho wil niet naar Manchester City
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ronaldinho is niet aan zijn sterkste seizoen bezig bij AC Milan. De Braziliaan kan een superloon gaan opstrijken bij Manchester City, maar verklaart zelf geen zin te hebben in een avontuur bij de club van Vincent Kompany.

 

Het debuutseizoen van Ronaldinho bij AC Milan is niet om over naar huis te schrijven, en de geruchten over een vertrek van de voormalig wereldvoetballer van het jaar gonzen dan ook steeds luider door de wandelgangen. En wederom is het Manchester City dat zich als eerste meldt en met miljoenen staat te zwaaien. Maar voor de Braziliaanse superster is een vertrek naar de Citizens zo goed als uitgesloten.


 

“Naar Manchester City verkassen maakt geen deel uit van mijn plannen. Ik voel me goed bij AC Milan, al is het de waarheid dat ik liever meer had gespeeld. Ik hoop kampioen te worden met deze club en het spijt me dat we dat doel niet hebben bereikt. Maar ik beloof dat we volgend jaar de titel en de Champions League winnen." aldus Ronaldinho in de Italiaanse krant Repubblica.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties