Cavens: "Toonden teveel respect"

Cavens: "Toonden teveel respect"
Foto: © SC

Lierse kreeg tijdens de tweede helft op Roeselare voldoende kansen om aanspraak te maken op een gelijkspel. Jurgen Cavens en co slaagden er echter niet in om Jurgen Sierens te verschalken.

“Op basis van de tweede helft hebben we ons vandaag niets te verwijten en verdienen we minstens een punt”, reageert Cavens. “We waren de evenknie van Roeselare en misschien zelfs de betere ploeg. Na de rust hebben we hen weggedrukt en veel kansen gecreëerd. Net als donderdag konden we ze echter, ook dankzij een goede keeper, niet verzilveren.”

 

De sterke tweede helft kwam er echter na een zwakke eerste. “We begonnen veel te slap aan de wedstrijd en maakten domme foutjes”, beseft de aanvaller. “We toonden te veel respect en speelden te afwachtend. Dat is niet onze stijl. Lierse kan voetballen en moet naar voren spelen. De tweede helft speelden we bevrijd en kregen we kansen. Alleen scoren lukte niet.”

 

De kloof met Roeselare bedraagt nu vijf punten. “Het kan snel keren”, blijft Cavens optimistisch. “Als we donderdag thuis winnen tegen Roeselare. doen we terug volop mee voor het ticket voor eerste klasse. Het is echter onze laatste strohalm en die moeten we zeker grijpen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e - promotie

 Speeldag 1

Nieuwste reacties