Anderlecht kent mogelijke CL-tegenstanders

De Nijs Michael
| 26 reacties
Anderlecht kent mogelijke CL-tegenstanders
Foto: © SC

Voor de spelers van Anderlecht zal de vakantie kort zijn. Sommigen hebben nu nog interlandverplichtingen en op 18 juni hervatten de Brusselaars de training. Dat is uiteraard het gevolg van de Champions League-voorrondes die Anderlecht moet spelen.

Op 17 juli wordt er geloot voor de derde voorronde van de Champions League, waarin Anderlecht aan de bak moet. De Brusselaars kennen intussen hun mogelijke tegenstanders. Anderlecht komt uit tegen het Nederlandse FC Twente, Het Russische Dinamo Moskou, het Tsjechische Sparta Praag, het Roemeense Dinamo Boekarest of het Turkse Sivasspor.

Als paars-wit de derde voorronde van de Champions League overleeft, wacht hen een loodzware opdracht in de vierde en laatste voorronde. De mogelijke tegenstanders zijn dan het Engelse Arsenal, het Franse Olympique Lyon, het Oekraïense Shakhtar Donetsk, het Portugese Sporting Lissabon en het Griekse Panathinaikos. De namen van de laatste drie clubs zijn echter nog onder voorbehoud, want zij moeten net als Anderlecht eerst nog de derde voorronde overleven.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties