Carvalho sluit vertrek bij Chelsea niet uit

Mathias Dumarey
| 5 reacties
Carvalho sluit vertrek bij Chelsea niet uit
Foto: © SC

Ricardo Carvalho (foto) heeft al betere seizoenen gekend bij Chelsea FC. De Portugees is er niet over te spreken dat hij dit seizoen amper aan de bak kwam. Een vertrek is voor de international niet langer uitgesloten.

Ricardo Carvalho was dit seizoen ook vaak geblesseerd en kwam in totaal maar in achttien wedstrijden in actie. "Ik heb bij Chelsea vier geweldige jaren gehad. Maar het vorige seizoen is me tegengevallen. Het was het slechtste seizoen uit mijn carrière", vat de Portugees zijn voetbaljaar samen op de BBC.

Carvalho kampte dit seizoen met een beschadigde kruisband en had ook een tijd last van een dijbeenblessure. De Portugees gaf ook toe dat hij door een gebrek aan matchritme nooit in een schitterende vorm zat. Carvalho zit sedert bekendraakte dat Carlo Ancelotti de nieuwe oefenmeester wordt op Stamford Bridge met een dilemma. Diens voorganger Guus Hiddink gaf centraal de voorkeur aan John Terry en de Braziliaan Alex. Een vertrek sluit Carvalho helemaal niet uit indien aan de situatie niets zou veranderen.

Carvalho is tevreden dat hij op de interesse kan rekenen van tal van clubs. "Ik ben vereerd maar hoe dan ook moet er eerst met Chelsea FC een akkoord worden gesloten. Mocht er niets gebeuren, zal ik hier zonder probleem blijven", aldus de international. Vooral zijn ex-trainer José Mourinho heeft nooit onder stoelen of banken gestoken hem graag terug in zijn team te hebben. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties