MacDonald: "Pas bij behoud lachen om transfer"

Steurbaut Kersten
| 107 reacties
MacDonald: "Pas bij behoud lachen om transfer"
Foto: © SC

Sherjill MacDonald zette Roeselare met een vroeg doelpunt al snel op rozen. De Nederlander is dicht bij zijn ultieme doel: de West-Vlamingen in eerste klasse houden.

“We hadden voor de rust zeker drie of vier doelpunten moeten maken”, klinkt MacDonald zelfzeker. “Door die kansen de nek om te wringen hebben we terug spanning in de wedstrijd gebracht. Lierse kwam na rust scherp uit de kleedkamer en met die bal op de lat kwamen we goed weg. Dom van ons om het na zo’n eerste helft nog zover te laten komen.”

 

Roeselare kan zondag voor eigen volk de klus klaren. Bij winst tegen Antwerp is het behoud in eerste een fiet. MacDonald weigert echter om het vel van de beer te verkopen voor hij geschoten is.

 

“Het is nog niet afgelopen”, is de Nederlander voorzichtig. “Na een slecht einde in de competitie, hebben we in de eindronde onze tweede adem gevonden, maar we moeten er nog altijd eentje winnen. Daarna mogen we een feestje bouwen.”

 

“Als dat lukt, zal ik heel gelukkig zijn. Ik ben naar hier gekomen om Roeselare in eerste klasse te houden. Pas als we die taak tot een goed einde brengen, kan ik lachen om mijn transfer naar Germinal Beerschot.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e - promotie

 Speeldag 1

Nieuwste reacties