Wigan stelde coming man Martinez aan als manager

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Wigan stelde coming man Martinez aan als manager

Wigan Athletic heeft een opvolger gevonden voor de naar Sunderland vertrokken Steve Bruce. De nieuwe manager in het JJB Stadium is Roberto Martinez. Hij leidde afgelopen seizoen nog FC Swansea.

Roberto Martinez is een Spaanse manager en stond ook op de lijst van Celtic Glasgow om er de nieuwe manager te worden. De deal met Wigan Athletic is zo goed als in kannen en kruiken. Wigan-voorzitter Dave Wheelan is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie in Mallorca, maar bevestigde toch al de komst van Martinez naar The Latics.

"Woensdag kom ik terug naar Engeland en woensdagmiddag zal de overeenkomst afgerond worden waarna er een persconferentie is. Hij gaat normaal een contract voor drie seizoenen bij ons ondertekenen", aldus Wheelan op Sky Sports News.

Roberto Martinez is geen onbekende in het JJB Stadium. Hij was er als speler aan de slag tussen 1995 en 2001. Als manager bracht hij Swansea naar de Engelse tweede klasse waar hij de club dit seizoen parkeerde op een achtste plaats.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties