Kaká volgende zes jaar bij Real Madrid

Mathias Dumarey
| 52 reacties
Kaká volgende zes jaar bij Real Madrid
Foto: © SC

Ricardo Kaká speelt de volgende zes jaar bij Real Madrid. De Braziliaanse international verhuist voor een som van om en bij de 68 miljoen euro van AC Milan naar de hoofdstedelingen. Kaká is de eerst aankoop van voorzitter Florentino Perez.

De transfer van Ricardo Kaká hing al een tijdje in de lucht. Gisteren was al bekend geraakt dat Kaká in Brazilië medische testen onderging met het oog op zijn transfer naar Real Madrid. Vannacht zou de overgang beklonken zijn.

Kaká is de op één na duurste speler ooit. Alleen Zinédine Zidane kostte ooit meer. Ook toen was het Real Madrid dat een grote som op tafel moest leggen, maar dan aan Juventus Turijn. Het zou naar verluidt de economische crisis zijn die Milan heeft ertoe gedwongen om de Braziliaanse middenvelder van de hand te doen.

"Ik ben niet teleurgesteld in mijn relatie met AC Milan. De financiële crisis is nog nooit zo groot geweest en ik snap dat de club in een moeilijke positie zit. Ik ben Milan en zijn voorzitter dankbaar", aldus Kaká als eerste reactie op de Braziliaanse televisie. "Als speler heb ik er alles gewonnen wat er te winnen valt. Real Madrid is een nieuwe uitdaging voor mij. Ik denk dat ik wel kan zeggen dat ik via de voordeur vertrek", besluit Kaká.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties