Chelsea biedt 60 miljoen voor Pato

mathieu goedefroy
| 16 reacties
Chelsea biedt 60 miljoen voor Pato
Foto: © SC

Echte transferkleppers noteerden we nog niet bij de club van Roman Abramovitsch. Of toch? Chelsea is bereid om 60 miljoen euro te betalen in ruil voor Milan-spits Alexandre Pato. Ondanks harde woorden van Milan-voorzitter Adriano Galliani.

Het zou natuurlijk een financieel godsgeschenk zijn voor de Italianen. Na de monstersom die ze voor Ricardo Kaka vingen, kan men nu nog eens 60 miljoen binnenrijven als het Braziliaans toptalent Alexandre Pato (foto boven) verkoopt. In de ogen van clubvoorzitter Adriano Galliani weegt de financiële winst echter niet op tegen het sportief verlies die de transfer voor de ploeg zou veroorzaken.

Pato wordt al langer een gouden toekomst voorspeld. Dit jaar brak de 19-jarige Braziliaan definitief door bij de topclub uit Milaan. Hij mocht in 36 wedstrijden aantreden en was goed voor 15 goals.  Volgens de Rossoneri is van een verkoop dus geen sprake. Het was erg duidelijke taal die Galliani hanteerde: "Voor Pato hebben we door een andere club al meer dan deze 60 miljoen euro aangeboden gekregen, en toen hebben we nee gezegd. Het is dus logisch dat we nu ook weigeren."

Nog geen toptransfer deze zomer dus, voor The Blues. Tenzij omstandigheden anders beslissen. Het huidige bod van 60 miljoen volstaat alvast niet. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties