Werkloze Imschoot: "Te jong om te stoppen"
Redactie
| 10 reacties
Werkloze Imschoot: "Te jong om te stoppen"
Foto: © SC

Het is relatief kalm op de transfermarkt en daar dragen enkele spelers de gevolgen van. Zo raakt Kristof Imschoot, die einde contract is bij KV Mechelen, voorlopig aan geen nieuwe werkgever.

Imschoot heeft intussen al 220 wedstrijden in de eerste klasse achter de rug, maar toch heeft er zich nog geen enkele club gemeld voor de transfervrije speler. "Wanhopig ben ik nog niet, maar het begint wel te kriebelen", geeft Imschoot toe in GvA. "Ik ben tien jaar profvoetballer en het is de eerste keer dat ik dit meemaak. Het is raar."

"Er zijn dagen dat ik compleet zot word van de gedachte dat ik niet kan spelen", bekent de 28-jarige speler. "Ik doe het nog altijd heel graag. En ik ben nog maar 28 jaar, veel te jong dus om te stoppen."

"Het is een samenloop van omstandigheden", verklaart Imschoot. "De economische crisis en de inkrimping van de eerste klasse. De ploegen kijken de kat uit de boom. Het valt toch op dat de ploegen vooral spelers kwijt willen."

Imschoot kan wel op interesse uit de tweede klasse rekenen, maar daar paste hij onlangs voor. "Maar ik ben intussen van mening aan het veranderen", geeft hij toe. "Er hebben al wat tweedeklassers geïnformeerd en nu zal ik toch eens praten. Ik kan niet blijven wachten, hé."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties