Meldert laat zich door Anderlecht inspireren

Steven Bologne
| 9 reacties
Meldert laat zich door Anderlecht inspireren

Fusieclub Verbroering Meldert staat op het punt om zich tussen een select groepje te begeven. De vierdeklasser gaat een uniek kustgrasveld aanleggen zoals enkel Lokeren en Anderlecht er een hebben in ons land.

Verbroedering Meldert verloor vorig seizoen een juridische strijd aangaande een van zijn jeugdterreinen. Dat bleek na onderzoek zonevreemd te zijn. Meldert diende daarom het terrein in zijn oorspronkelijke toestand te herstellen. Voetbal kon dus niet meer op die locatie.

Daardoor worden de overige velden intensiever gebruikt. Met als gevolg dat heel wat velden daar last van zullen ondervinden. Om dat tegen te gaan tast voorzitter Jozef Van Den Steen diep in de geldlade. Met ruim 300.000 euro gaat de club een kunstgrasveld laten aanleggen waarin kunstgras met natuurgras zal gecombineerd worden. Dit type veld is in België eerder al eens aangelegd voor eersteklassers Lokeren en Anderlecht, Meldert voegt zich bij dat rijtje.

De club wacht enkel op een vergunning van de stad Aalst om de werken aan te vatten. De kippenslachters hopen dat deze er snel komt want de aanleg van zo’n veld zou ruim acht weken in beslag nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties