Roeselare gaat simpel winnen bij Wielsbeke

De Nijs Michael

Roeselare werkte gisteren zijn eerste oefenwedstrijd van dit seizoen af. De West-Vlamingen kenden weinig problemen met Wielsbeke, het werd 0-3 dankzij doelpunten van Jamal, Hillewaere en Dotsenko.

Roeselare startte met de nieuwelingen Hellings, El Gaaouiri en Vandenbussche, daarnaast verschenen ook testers Jamal en Van Kanten aan de aftrap. Roeselare nam het heft meteen in handen, maar toch was het meer dan twintig minuten wachten op het eerste doelpunt. El Gaaouiri nam een gevaarlijke vrije trap, waarna de Amerikaanse tester Jamal de bal kon binnentikken. El Gaaouiri had voor de rust nog een kans, maar hij schoot naast.

Na de pauze bleef enkel Jamal staan. Dutoit en Ghesquière debuteerden voor zwart-wit. Dotsenko had de 0-2 even later aan de voet, maar hij stuitte op de plaatselijke doelman. Ook Winnock en Kaba kwamen niet tot scoren waardoor de partij leek te eindigen op 0-1, maar in de slotfase konden Hillewaere en Dotsenko toch nog score. De partij eindigde zo op 0-3.

Doelpunten: 22’ Jamal (0-1), 83’ Hillewaere (0-2), 86’ Dotsenko (0-3)

KSV Roeselare, eerste helft: Sierens, Hellings, Jalliti, Vandenbussche, Huyghebaert, Van Kanten, Provoost, El Gaaouiri, Dequevy, Ternest en Jamal.

KSV Roeselare, tweede helft: Dutoit, Goossens, Winnock, Vanoplynus, Hillewaere, Lutun, Ghesquière, Tokpa, Kaba, Jamal (61’ Dotsenko) en Lebsir.