Standard: "Jovanovic mag volgende zomer gratis weg"

De Nijs Michael
| 13 reacties
Standard: "Jovanovic mag volgende zomer gratis weg"
Foto: © SC

Standard had de voorbije weken opnieuw heel wat geld kunnen ontvangen. Everton wou vijftien miljoen betalen voor Defour, terwijl Stuttgart vijf miljoen bood voor Jovanovic. Standard weigerde echter, beide spelers zijn te belangrijk voor de club.

"Het is niet dat we geen geld nodig hebben, we kunnen Defour gewoon niet missen", beseft Dominique D'Onofrio in Sportweekend. "Defour kan bij ons nog groeien en dat weet hij zelf ook. Over zes of twaalf maanden maken we met hem de balans op."

Standard weigerde ook het bod van Stuttgart op Milan Jovanovic. De Serviër is echter einde contract aan het einde van dit seizoen. "Hij kan blijven tot op het einde van dit seizoen en dan mag hij gratis vertrekken", reageert de technische directeur van Standard. "Het belangrijkste is dat we genoeg kwaliteit behouden. Tot nu toe is er ook nog geen redelijk bod binnengekomen voor hem."

"Hij kan met ons de Champions League spelen. In die competitie kunnen de spelers groeien", aldus D'Onofrio. "Hun marktwaarde zal alleen maar stijgen en dat is een goede zaak voor beide partijen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties