Huntelaar: "Lot ligt in handen van Real Madrid"

Philippe Crols
| 2 reacties
Huntelaar: "Lot ligt in handen van Real Madrid"
Foto: © SC

Klaas-Jan Huntelaar wordt al een hele tijd in verband gebracht met het Duitse VfB Stuttgart. Tot op heden staat hij nog wel gewoon onder contract bij Real Madrid. Die club zou de Nederlander niet zomaar willen laten gaan.

Volgens de Duitse pers heeft Klaas-Jan Huntelaar (foto) reeds een persoonlijk akkoord bereikt met VfB Stuttgart. Alleen Real Madrid kan blijkbaar nog roet in het eten gooien en dat blijkt ook uit een korte reactie van de Nederlander.

"Mijn lot ligt momenteel in handen van Real Madrid", vertelde de aanvaller van de Madrileense club. De 25-jarige Huntelaar moet bij Stuttgart de opvolger worden van Mario Gomez. Momenteel zou Real Madrid echter nog een te hoge transfersom vragen. De Nederlander ligt nog tot medio 2013 onder contract in de Spaanse hoofdstad.

Het zit Stuttgart trouwens niet mee wat betreft het zoeken naar een nieuwe spits. Eerder leek het al dicht bij een transfer van Demba Ba (Hoffenheim) en Milan Jovanovic (Standard) te staan, maar uiteindelijk bleven beide spelers hun werkgever trouw.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties