Bölöni is blij dat Steven Defour in Luik blijft

Mathias Dumarey
| 7 reacties
Bölöni is blij dat Steven Defour in Luik blijft
Foto: © SC

Laszlo Bölöni (foto), de oefenmeester van Standard Luik, is blij dat Steven Defour niet naar Real Madrid of Liverpool is vertrokken. "Al had ik na Cristiano Ronaldo graag nog een poulain naar Real zien gaan", aldus de Roemeen in HBvL.

Laszlo Bölöni geeft toe dat hij een tweeslachtig gevoel had over de hele transferheisa rond Steven Defour in de voorbije week. De middenvelder stond met stip genoteerd bij Real Madrid mocht Xabi Alonso niet kon worden losgeweekt bij Liverpool. Dat gebeurde wel, maar Liverpool zag in Defour ook een vervanger voor de Spanjaard maar uiteindelijk werd de Italiaan Alberto Aquilani gehaald bij AS Roma.

"Ik dacht in de eerste plaats aan mezelf, en aan de ploeg die ambities heeft en dan overheersten ook de frustraties. Anderzijds zou het voor mij ook eervol geweest zijn om na Cristiano Ronaldo een nieuwe poulain naar Real Madrid te zien gaan. Ik heb spelers doen doorbreken die ondertussen bij Inter Milaan, Chelsea en Olympique Marseille voetballen. Dat kan gewoon geen toeval zijn", aldus de ijdele Roemeen.

Bölöni wacht nog steeds bang het einde van de transferperiode af. "Ik hoop dat ik dan opgelucht adem zal kunnen halen, zowel qua inkomende als qua uitgaande transfers, maar we hebben blijkbaar niet de middelen om meteen toe te slaan", besluit Bölöni.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties