Broer van Lucas Biglia test bij Antwerp

Broer van Lucas Biglia test bij Antwerp
Foto: © SC

De kans bestaat dat we binnenkort een tweede Biglia mogen verwelkomen op de Belgische voetbalvelden. Christian Biglia, broer van Anderlechtmiddenvelder Lucas Biglia (foto), test namelijk bij tweedeklasser Antwerp.

Antwerp oefende gisteren tegen Mol-Wezel. Bij de tweedeklasser verscheen de 25-jarige Christian Biglia op het veld. De Argentijnse middenvelder werd als centrale verdediger uitgespeeld, hij speelde een serene wedstrijd. "Christian speelt momenteel in de Argentijnse tweede klasse, maar droomt ervan om in Europa te voetballen", legt zijn manager uit. "Omdat zijn broer bij Anderlecht speelt, draagt België zijn voorkeur weg. Of hij kans maakt op een contract? Die kans is eerder klein, denk ik."
 
"Vandaag werd hij centraal in de defensie uitgespeeld, terwijl zijn kwaliteiten op het middenveld het best tot uiting komen", merkt zijn manager op. "Zijn speelstijl is zowat dezelfde als die van zijn broer, al moet er aan zijn vista nog wat geschaafd worden. Natuurlijk hoopt hij nog een tijdje op Antwerp te mogen blijven, maar dat hangt natuurlijk van de technische staf af."

"Het is nog veel te vroeg om zijn kansen in te schatten. We hebben trouwens pas gisteravond beslist om hem aan de wedstrijdkern toe te voegen. De volgende dagen zullen we meer weten", reageert Carl Geeraerts namens Antwerp in HLN. Als Biglia op de Bosuil geen contract versiert gaat hij mogelijk nog bij enkele andere tweedeklassers testen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties