Standard: "Verwacht geen dure spelers"

De Nijs Michael
| 59 reacties
Standard: "Verwacht geen dure spelers"
Foto: © SC

Standard heeft zijn ploeg dit seizoen nog niet helemaal op de rails. De club speurt nog naar versterking. Die zal er komen, benadrukt men in Luik. Dure transfers moeten echter niet verwacht worden op Sclessin.

Standard is nochtans zeker van Champions League-deelname en de daarbij horende vijftien miljoen euro inkomsten én daarenboven werd Marouane Fellaini vorig seizoen voor twintig miljoen euro verkocht. "Die 35 miljoen euro die u hier opsomt, ligt nog niet bij ons in de kluis", benadrukt directeur Pierre François. "We geven geen geld uit dat we nog niet hebben."

François doelt op het feit dat Everton de transfersom voor Fellaini in vijf jaarlijkse schijven van vier miljoen euro betaalt. De inkomsten uit de Champions League worden ook nog niet meteen op de Luikse bankrekening verwacht, pas volgend seizoen verschijnen de miljoenen van het kampioenenbal op Sclessin.

"Vorig seizoen hebben we 2,5 miljoen euro winst gemaakt", benadrukt François in HNB. "We gaan nog transfers doen voor het einde van de maand, het zullen alleen niet de dure jongens zijn. We zoeken goede spelers, geen dure spelers."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties