Mpenza: "Rode Duivel tot einde van carrière"

Mpenza: "Rode Duivel tot einde van carrière"
Foto: © SC

Emile Mpenza beleeft in Zwitserland bij FC Sion zijn tweede jeugd. De aanvaller scoort er aan de lopende band en heeft opnieuw een selectie als Rode Duivel te pakken. “En vanaf nu voorgoed”, aldus de jongste van het broederpaar.

“Ik voel me erg goed bij Sion”, zegt Emile Mpenza in HLN. “Het is een familiale club. Sinds ik Standard verliet in 2004, heb ik mij nooit beter gevoeld. Bij Plymouth hebben ze met mijn voeten gespeeld. Ik voelde me daar niet goed en heb er amper gespeeld. Dan is het logisch dat de bondscoach voor andere jongens kiest. Ik was de selectie niet waard.”

 

“Nu zit ik nog maar aan 80% van mijn kunnen, maar het voelt aan alsof ik weer 20 ben. Als het van mij afhangt, stel ik me nu tot het einde van mijn carrière ter beschikking van de Rode Duivels”, is Mpenza vastberaden.

 

“Ik had niet gedacht dat bondscoach Frank Vercauteren me nu al zou oproepen. Ik hoop dat ik me rap kan integreren, met de jongeren. Ik wil mijn ervaring overbrengen. Dat is het belangrijkste wat ik kan doen”, aldus de kersverse Rode Duivel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties