De la Red: "Blij dat ik nog leef"

Mathias Dumarey
| 2 reacties
De la Red: "Blij dat ik nog leef"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ruben De la Red (foto) is nog altijd een speler van Real Madrid, maar sinds hij een hartaanval kreeg is hij niet meer op een voetbalveld verschenen. "Ik ben blij dat ik er nog ben", zegt hij naar aanleiding van de dood van Daniel Jarque.

Ruben De la Red kreeg een hartaanval bij de bekerwedstrijd tussen Real Madrid en Real Union Irun op 30 oktober 2008. Na enkele minuten buiten westen te zijn geweest, kwam de jonge talentvolle middenvelder weer bij. "Ik mag heel blij zijn dat me niet hetzelfde is overgekomen als met Daniel Jarque", liet hij weten op Radio Marca. Jarque, de aanvoerder van Espanyol Barcelona, stierf afgelopen weekend op trainingskamp in Italië.

"Als ik aan het moment terugdenk, ben ik heel blij dat ik nog leef. We moeten nu allemaal zijn familie steunen, want dit is een groot verlies. Ik ben echt geschokt", aldus De la Red die zelf geen wedstrijd meer speelde voor Real Madrid sinds zijn incident. Tests moeten nu uitwijzen wanneer hij terug mag voetballen op het hoogste niveau, als hij tenminste nog zal mogen voetballen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties