Slovan Bratislava zoekt een nieuwe trainer

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Slovan Bratislava zoekt een nieuwe trainer

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dusan Uhrin is niet langer de trainer van de Slovaakse landskampioen Slovan Bratislava. De oefenmeester nam zelf ontslag na teleurstellende resultaten in de nationale en internationale competities.

Slovan Bratislava heeft nog niet officieel ingestemd met het ontslag van Dusan Uhrin, maar het is toch de algemene verwachting dat het akkoord zal gaan. De traditierijke vereniging uit Slovakije is bezig aan een slechte reeks. Donderdag verloor de club nog met 5-0 in de Europa League bij Ajax Amsterdam en in de competitie werd verloren met 3-0 tegen Tatran Presov. Uhrin zag het niet meer zitten en besloot om zijn ontslag in te dienen.

"Ik neem de beide nederlagen voor mijn rekening. Ik heb het gevoel dat ik deze club niet meer kan helpen en dan is het beter om op te stappen", zei Uhrin in een eerste reactie. Dusan Uhrin was in 1996 de bondscoach van Tsjechië en loodste het land naar de EK-finale tegen Duitsland. Die waren op Wembley toen met 2-1 te sterk na een golden goal van Oliver Bierhoff.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties