Bölöni: "Moet ik Carcela water geven?"

De Nijs Michael
| 6 reacties
Bölöni: "Moet ik Carcela water geven?"
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Standard heeft zijn start in de Jupiler Pro League gemist. De Rouches tellen na amper vier speeldagen al zes punten achterstand op leider Anderlecht. Trainer Laszlo Bölöni maakt zich dan ook zorgen in de aanloop naar de topper in het Astridpark.

"Ons middenveld krijgt geen greep op het spel", analyseert Bölöni de zwakke prestaties van zijn ploeg in HLN en HBvL. "Onze mentale agressiviteit van vorig seizoen is omgeslagen in nervositeit. Technisch en tactisch schieten we te kort. We stellen ons vragen, maar vinden geen oplossingen. Ik scheer niet iedereen over dezelfde kam, maar het volstaat dat er een paar minder scherp staan om het rendement van het collectief te verminderen."

Mist Standard gestalte? "U gaat toch weer niet beginnen over Dante, Fellaini en Onyewu, hoop ik", reageert de Roemeense oefenmeester. "Heeft Barcelona zoveel gestalte? En toch is het een van de beste clubelftallen van de wereld. Wat moet ik doen? Carcela water over zijn hoofd gieten tot hij twee meter groot is? De mindere vorm van sommige spelers verontrust mij, niet het gebrek aan gestalte." 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties