Broos vreest nog niet voor job bij Trabzonspor

Mathias Dumarey
| 13 reacties
Broos vreest nog niet voor job bij Trabzonspor
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hugo Broos (foto) vreest nog niet voor zijn job als trainer bij het Turkse Trabzonspor. De ploeg begon slecht in de competitie en lijkt Europees op de rand van de uitschakeling te staan.

Trabzonspor moet tegen het Franse FC Toulouse een 1-3-achterstand goedmaken om zich nog te plaatsen voor de Europa League. In de Turkcell Süper Lig begon de club met een 3 op 9. Hugo Broos blijft nog altijd rustig onder de omstandigheden, maar het is de vraag of zijn Turkse bazen dat ook blijven.

"Ik heb nog niet het gevoel dat mijn hoofd op het kapblok ligt. Het is ook volledig normaal dat er na deze uitslagen wat ontevredenheid heerst. Wat nu telt, is onze Europese terugwedstrijd tegen Toulouse. Onze uitgangspositie is slecht, maar in voetbal is er veel mogelijk. We kunnen altijd voor een verrassing zorgen", aldus de ex-oefenmeester van onder meer RSC Anderlecht, Club Brugge en RC Genk in HNB.

Broos heeft wel wat verzachtende omstandigheden voor de slechte resultaten. "We hebben last van nogal wat blessureleed bij de spelers en onze ploeg werd de afgelopen twee weken ook geveld door een diarree-epidemie", besluit Broos.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Süper Lig

Nieuwste reacties