Schollen: "Hoop dat ik het de trainer moeilijk heb gemaakt"

De Nijs Michael
| 7 reacties
Schollen: "Hoop dat ik het de trainer moeilijk heb gemaakt"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht ging gisteren met 1-3 onderuit tegen Olympique Lyon. Trainer Ariël Jacobs had enkele verrassingen in zijn basisopstelling, zo mocht Davy Schollen nog eens plaatsnemen tussen de palen. De goalie speelde ondanks de tegentreffers een goede partij.

"Het eerste tegendoelpunt was een klotegoal", analyseert Schollen. "Ik probeerde mijn verdediging te coachen, maar tegen zulke fouten sta je machteloos. Ik denk niet dat ik schuld tref bij die andere goals. Ik wist op voorhand dat het een moeilijke avond zou worden, maar ik kreeg tenminste nog eens de kans om mij te tonen."

"Ik weet niet wat de trainer zal doen de volgende match tegen Standard", vervolgt de doelman van paars-wit. "Ik wist sinds vorige vrijdag dat ik zou spelen tegen Lyon en ik hoop dat ik het de coach moeilijk heb gemaakt voor zondag. Na de match zei Jacobs toch dat ik een degelijke partij had gekeept. Eigenlijk is het jammer dat ik op stage in Oostenrijk net op een slecht moment geblesseerd raakte, maar dat hoort erbij."

Schollen is deze zomer einde contract in het Astridpark, maar wellicht tekent de sluitpost bij voor één of twee seizoenen. "Ik kan alleen maar zeggen dat ik hier graag ben. Natuurlijk zou ik liever spelen, maar dat wil niet zeggen dat ik nu per se wil vertrekken. Het liefst blijf ik hier om te vechten voor mijn plaats. Ik ben geneigd om bij te tekenen", besluit hij in HNB.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties