Van Hoevelen: "Zij schieten één keer en het is raak"

Steurbaut Kersten
| 28 reacties
Van Hoevelen: "Zij schieten één keer en het is raak"
Foto: © SC

De frustratie en ontgoocheling droop na de wedstrijd van de gezichten van de spelers van KV Mechelen. “We zullen een paar dagen nodig hebben om deze klap te verwerken”, aldus Kenny Van Hoevelen.

“We spelen 70 minuten op de helft van Sint-Truiden en bij hun eerste schot op doel gaat de bal binnen”, foetert de verdediger. “Zelf kregen we voldoende kansjes om het af te maken, maar we vergeten dat te doen. Zij schieten één keer en het is binnen.”

KV ging op zoek naar de gelijkmaker, maar kreeg het deksel op de neus: Sidibe knalde de 0-2 voorbij Biebauw. “We waren dit seizoen nog nooit achtergekomen en wisten niet wat we moesten doen. We gebruikten te veel lange ballen in plaats van te voetballen en iedereen liep uit positie. Dan valt die 0-2 en is het definitief gedaan.”

“We hadden gehoopt om twee weken te genieten. Nu gaan we een paar dagen nodig hebben om te bekomen van deze klap. We hadden een uitstekende zaak kunnen doen, maar laten het liggen. Dat was vorig jaar ook het geval. Er is echter nog niets gebeurd, tijdens de eerste vier wedstrijden hebben we al voldoende punten gepakt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties