Klasnic: "Terry sloeg op mijn niertransplantatie"

Nico Wieme
| 2 reacties
Klasnic: "Terry sloeg op mijn niertransplantatie"
Foto: © SC

Kroatië verloor woensdag met 5-1 bij Engeland. Ivan Klasnic richt een beschuldigende vinger richting John Terry, die opzettelijk de getransplanteerde nier van de Kroaat zou geviseerd hebben.

De Engelsen namen woensdag revanche voor de 2-3-nederlaag die Kroatië hen aansmeerde in aanloop naar het EK 2008 in Zwitserland en Oostenrijk. Engeland stuurde de Kroaten met 5-1 terug naar huis. Het was echter niet allemaal pijs en vree, zo vonden de Kroaten. Met name Ivan Klasnic (foto) voelde zich geviseerd.

"Op een bepaald moment sloeg John Terry met zijn vuist op de plaats waar mijn niertransplantatie plaatsvond", beweert Ivan Klasnic. "Gelukkig droeg ik een veiligheidsband. Terry, die me ook uitschold, is de eerste speler die zoiets doet."

Terry verdedigde zich tegen de insinuaties van de Kroatische spits. "Klasnic heeft naar mij gespuugd", zegt de Engelsman.

Klasnic begon in 2007 met zijn nieren te sukkelen. Hij stond meer dan tien maanden aan de kant. Eerst kreeg hij een nier van zijn moeder, maar zijn lichaam stootte die af. Daarna kreeg hij er een van zijn vader.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties