Wasilewski en Polak danken Club Brugge

Wasilewski en Polak danken Club Brugge
Foto: © SC

Marcin Wasilewski en Jan Polak liggen intussen al twee weken in de lappenmand, maar de herstelperiode van beide Anderlechtspelers zal nog maanden in beslag nemen. Toch nemen de Pool en de Tsjech de tijd om iedereen te bedanken voor de steunbetuigingen.

Zowel Polak als Wasilewski raakten zwaar geblesseerd in de veldslag tussen Standard en Anderlecht. De middenvelder en de verdediger van paars-wit krijgen tot op vandaag nog steeds steunbetuigingen. Die komen niet enkel van Anderlechtsupporters, maar ook van andere clubbesturen, fans van andere clubs, scheidsrechters en gewone voetballiefhebbers.

Polak en Wasilewski melden via de website van Anderlecht dat de steunbetuigingen een hart onder de riem zijn voor hen. "Jan, Marcin en RSC Anderlecht willen bij deze ook Club Brugge en haar spelers bedanken voor het sturen van twee door spelers en staf gesigneerde wenskaarten om beide voetballers beterschap te wensen", aldus het bericht op de website.

"Sporting Anderlecht, Jan Polak en Marcin Wasilewski danken hierbij nogmaals iedereen voor de steun die ze krijgen via e-mail, telefoon, sms, brief, ... Indien je dat wenst, kan je op de supportpagina (www.rsca.be/support) - die speciaal gecreëerd werd voor de twee onfortuinlijke voetballers - nog steeds een boodschap kwijt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties