Chelsea heeft al een transfer voor 2011

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Chelsea heeft al een transfer voor 2011

De wereldvoetbalbond FIFA legde Chelsea een transferverbod op voor een jaar, maar dat betekent geenszins dat de Engelsen bij de pakken blijven zitten. In Kroatië hebben ze al een versterking te pakken voor in 2011.

Chelsea bereikte met het Kroatische Inter Zapresic een akkoord om Matej Delac, een 17-jarige doelman, over te nemen in 2011. In zijn vaderland wordt Delac omschreven als een zeer groot talent. Onlangs werd hij door de Kroatische bondscoach Slaven Bilic opgeroepen voor de Kroatische nationale ploeg voor de partij in en tegen Engeland. Hij was zo de jongste speler die ooit voor de Kroatische voetbalploeg werd opgeroepen.

De transfer van Delac is zeer belangrijk voor Inter Zapresic. De club zit in financieel vieze papieren en is door het transfergeld van de ondergang gered. "Deze transfer redt ons van het bankroet. We zijn trots dat we een van onze spelers hebben kunnen verkopen aan een van de sterkste clubs in de wereld", aldus Branko Laljak, de sportief directeur van de kleine Kroatische club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties