Zondag is D-day in Premier League

Yves Dekoning
| 0 reacties
Zondag is D-day in Premier League

Zondag staan de derby van Manchester en een belangrijke Londense derby op het programma, maar zaterdag werken ook al twaalf ploegen hun wedstrijd af.

Liverpool gaat in West Ham op zoek naar bevestiging voor de vlotte thuiszege (4-0) tegen Burnley. Geen gemakkelijke verplaatsing, maar om de aansluiting met Chelsea niet te verliezen moeten de Reds winnen. Voor de Hammers is het van de openingsspeeldag geleden dat ze wonnen. Javier Mascherano zou tijdig hersteld geraken van een rugblessure zodat hij kan aantreden tegen zijn ex-club. Ook Glen Johnson en Yossi Benayoun speelden ooit voor West Ham.

Arsenal krijgt thuis tegen Wigan de ideale kans om zich te herpakken na de nederlagen tegen Manchester City en United. De Gunners spelen goed voetbal, maar de punten pakken is belangrijker momenteel. De nederlaag tegen City werd overschaduwd door de acties van Emmanuel Adebayor en Europees veegden de Gunners knap een vroege achterstand bij Standard weg. Het vertrouwen zou dus onaangetast zijn. Ondanks de lof voor Thomas Vermaelen kreeg Arsenal de laatste weken wel erg veel doelpunten te slikken. Robin van Persie zou zijn plaats in de ploeg terug innemen.

Aston Villa krijgt het bezoek van Portsmouth. Pompey is nog steeds puntenloos laatste en bij de Villains punten pakken wordt moeilijk. Aston Villa is op dreef en plaatste zich mooi tussen de topploegen. Stoke verloor vorige speeldag in blessuretijd van Chelsea. In Bolton moet City wel iets kunnen rapen. Burnley en Sunderland nemen het tegen elkaar op. De laatste wedstrijd gaat tussen Hull en Birmingham.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties