Smolarek trekt mogelijk naar Hamburg

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Smolarek trekt mogelijk naar Hamburg
Foto: © SC

Eusebiusz Smolarek (foto) gaat mogelijk voetballen voor Hamburg SV. De Poolse aanvaller zit momenteel zonder club en kan dus ook buiten de officiële transferperiodes aangetrokken worden.

Bij Hamburg SV zijn ze al een tijd op zoek naar nog wat aanvallende versterking. Het offensieve gedeelte van de ploeg is nog niet wat het zou moeten zijn. De jonge Zweed Markus Berg vindt nog niet helemaal zijn draai in de Bundesliga na zijn vertrek bij FC Groningen en de Peruviaan Paulo Guerrero is maanden uitgeschakeld met een zware knieblessure.

"Begin deze week zullen wij nog beslissen of we Ebi Smolarek een contract zullen geven", liet HSV-preses Bernd Hoffmann weten in het Duitse sportblad Kicker. Bruno Labbadia, de trainer van die Rothosen, weet nog niet of Smolarek past in zijn plannen. "Mochten we een nieuwe aanvaller halen, dan zal hij er vanaf de eerste minuut moeten staan. We zien aan Berg hoe moeilijk het is om vanuit het niets toch iets te laten zien bij een nieuwe club. Bovendien kan je een trainingsachterstand ook niet in een mum van tijd goedmaken", aldus de HSV-oefenmeester.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties