WK U-20: Paraguay en Italië doelpuntloos gelijk

Paraguay en Italië hebben in een slechte wedstrijd op het WK voor spelers onder de 20 jaar 0-0-gelijkgespeeld. Beiden missen zo de kans om zich naast Egypte te hijsen in het klassement.

Italië versierde de eerste kans in de partij, maar het schot van Andrea Mazzarani miste richting. De Italianen hadden aanvankelijk veldoverwicht, maar moesten dat snel aan Paraguay overlaten. Bij de rust mocht de Squadra blij zijn dat het nog 0-0 stond want doelman Vincenzo Fiorillo moest tot twee keer goed tussen beide komen bij pogingen van de Zuid-Amerikanen. Vooral zijn redding in de achttiende minuut op een volley van Lorenzo Malgarejo.

De tweede helft had van beide kanten niet veel meer om het lijf. Paraguay had wel nog de beste kansen om de wedstrijd te winnen en Italië kwam kortbij met een vrije trap van Fabio Sciacca die door de goalie van Paraguay werd overgetikt. In groep A staat Egypte nu eerste na een 4-1-overwinning in de openingsmatch tegen Trinidad&Tobago. Paraguay en Italië delen de tweede plaats.