Devroe: "Nul van het bord in 93ste minuut"

Nico Wieme
| 15 reacties
Devroe: "Nul van het bord in 93ste minuut"
Foto: © SC

Donderdag speelt Club Brugge tegen Toulouse. Luc Devroe hoopt dat blauw-zwart eindelijk ook Europees eens efficiënt voor de dag komt.

“Thuis tegen Shakhtar hebben we een les gekregen, maar we hebben ook zeven à acht kansen gecreëerd. Dat is vrij uitzonderlijk. Zoveel kansen zullen we in Toulouse niet krijgen, en dus moeten we onze efficiëntie opkrikken. Tegen Westerlo, Zulte Waregem en Moeskroen is ons dat gelukt, nu moet dat ook Europees”, zei de Brugse sportleider aan Sporza.

 

Dubbele confrontaties

“Ik zou toch graag onze nul van het bord vegen en dat mag zelfs in de 93e minuut gebeuren. Want als we na twee matchen met nul op zes staan, wordt het moeilijk. Hierna hebben wij een dubbele confrontatie tegen Partizan en Toulouse tegen Shakhtar”, weet Devroe.

 

“Ik hoop dat de Oekraïners hun sportieve plicht vervullen en hun superioriteit ook tegen Toulouse bewijzen. We zullen twee keer moeten winnen van Partizan en dat heeft Toulouse al voor op ons, want zij zijn in Belgrado gaan winnen”, aldus de West-Vlaming.

 

Moeilijk tegen Fransen

“Als je vierde wordt in de Franse competitie, maar met 2-1 verliest van Lyon en op Partizan wint, dan ben je een goeie ploeg. We hebben het tegen Franse ploegen moeilijk, maar vorig jaar hebben we toch ook een punt gepakt tegen Saint-Etienne, ook al was het onverdiend. Laten we hopen dat er tegen Toulouse ook wat inzit”, blikt Devroe hoopvol vooruit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties