Boussoufa: "Heb niets te bewijzen aan Ajax"

Mathias Dumarey
| 13 reacties
Boussoufa: "Heb niets te bewijzen aan Ajax"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mbark Boussoufa (foto) speelt vanavond met Anderlecht tegen zijn oude ploeg Ajax Amsterdam. De Marokkaanse international vindt dat hij de Nederlandse ploeg niets te bewijzen heeft.

Mbark Boussoufa werd destijds doorgestuurd door Ajax Amsterdam wegens te klein en te licht. "Ik heb daar geen revanchegevoelens voor. Ik hoef Ajax echt niets te bewijzen", aldus de aanvaller. Boussoufa schat de kansen van Anderlecht voor vanavond redelijk in. "Anderlecht en Ajax staan op gelijke voet. Mochten wij in Nederland spelen, zouden we ook voorin meedraaien. Als ik ooit Brussel zou verlaten, zou het zijn om één à twee stappen hoger te zetten. Een terugkeer naar Ajax of Nederland in het algemeen zit er niet in", aldus Boussoufa.

Boussoufa is een 'oudgediende' tussen de Anderlecht-jeugd die zich meer en meer aandient in de eerste ploeg. "In deze jonge ploeg wordt er veel van mij verwacht. Dat ligt mij wel en ik ben bereid om mijn verantwoordelijkheid op te nemen. We moeten geconcentreerd blijven tot de laatste minuut", besluit Boussoufa op Sporza.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties